Hozzávalók: 20 dkg háztartási keksz, 20 dkg porcukor, Egy vagy két zacskó kókuszreszelék ízlés szerint, 1 dl rum (vagy ha aromád van, akkor kóstolgatni kell), 2 evőkanál kakaó, Meggybefőtt, és egy kis lé is kell róla, Szóráshoz meg egy kis kókuszreszeléket.
Elkészítése: A kekszeket megtördeljük. Ha van sima rumod, akkor mindent gyúrj össze, egyelőre csak kevés befőttlével, és csak apránként adagold, hogy nehogy túl híg legyen. Ha csak aromád van (mint általában nekem) akkor egy kevés befőttlével és aromával keverd össze, ezután kóstolgatással keverd hozzá a befőttlét és az aromát ízlésed szerint. Ha az egyik vagy másik eljárással megvan, és formálható a masszád, akkor kis golyókat készíts belőle. Mindegyik közepébe tegyél 1-1 kimagozott meggyet, és a golyókat hempergesd meg a maradék kókuszreszelékbe. Egy picit, kb. fél napot állnia kell, de nem, muszáj (nálunk az egész nem éri meg a fél napot).
Minyonpapírba teheted, úgy gusztusosabb.A hozzávalókat saccoltam a kókuszgolyónál, mert amikor csinálom, akkor az " még ebből is egy kicsi, meg még ebből is egy kicsit" elvet követem.