(kb. 30 db) Hozzávalók: 100 g puha vaj, 1/2 dl farincukor (barna, finomítatlan, de ha nincs jó a rendes is) 1 tojás, 3 1/2 dl liszt, 1 tk sütőpor + 1/2 tk szódabikarbóna (jó a sütőpor is), 2 ek kristálycukor 2 tk őrölt fahéj
Elkészítése: A vajat a farincukorral habosra keverni. A lisztet összekeverni a sütőporral /sz. bikarbónával, a kettőt összekeverni. Kb. dió nagyságú golyókat csinálni. A kristálycukrot összekeverni a fahéjjal. A tészta-golyókat egy mikroba való lapra tenni, villával laposra nyomkodni és megszórni a cukros fahéjjal. 1 percig a legmagasabb "fokon" sütni, 1 percig hagyni, pihenni, majd 1 percig megint a legmagasabban sütni. Mikrotól ill. a mikro hatásfokától függően: ki kell próbálni, hogy mikor lesz kész, mert az idők elég különbözök. Rácson hagyni kihülni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése