Hozzávalók: 15 dkg ráma, 15 dkg kukoricadara, 20 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg cukor, 1/2 cs. sütőpor, reszelt citromhéj, 5 dkg mazsola.
Elkészítése: A rámát puhítsuk meg a mikroban 1/2 percig - nem szabad megolvadnia. A cukrot, a rámát, a tojást keverjük habosra. A lisztet és a sütőport keverjük össze. A habosított rámához, keverjük a többi hozzávalót. a megmosott mazsolát lisztben forgassuk meg és keverjük bele a tésztába. a tésztát helyezzük be egy rámával kikent kuglófformába, és takarás nélkül süssük 18 percig 500 W-on. Pihentetési idő: 5 perc. A pihentetés után óvatosan borítsuk ki a formából. Porcukorral meghintve vagy csokoládékrémmel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése