skip to main
|
skip to sidebar
Kreatív szakács
2010. febr. 27.
Vajban párolt tök pirított gombával
Elkészítése:
Ugyanúgy készül, mint az előző, csak paradicsom helyett 40 dkg gombával. A gombát felszeletelve apróra vágott hagymával vajon megpirítjuk (erős tűzön). Sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítjük és ugyanúgy tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Keresés ebben a blogban
Eddy60.blog
Blogarchívum
►
2011
(122)
►
június
(18)
►
jún. 13
(5)
►
jún. 06
(10)
►
jún. 03
(3)
►
május
(19)
►
máj. 28
(4)
►
máj. 27
(3)
►
máj. 20
(1)
►
máj. 08
(6)
►
máj. 01
(5)
►
április
(52)
►
ápr. 28
(6)
►
ápr. 23
(10)
►
ápr. 20
(4)
►
ápr. 13
(5)
►
ápr. 08
(10)
►
ápr. 07
(17)
►
március
(14)
►
márc. 13
(14)
►
január
(19)
►
jan. 26
(5)
►
jan. 24
(1)
►
jan. 23
(13)
▼
2010
(150)
►
december
(34)
►
dec. 28
(28)
►
dec. 18
(6)
►
november
(38)
►
nov. 18
(12)
►
nov. 14
(14)
►
nov. 05
(12)
►
október
(26)
►
okt. 31
(4)
►
okt. 30
(18)
►
okt. 29
(4)
►
május
(9)
►
máj. 30
(9)
►
március
(18)
►
márc. 22
(6)
►
márc. 19
(3)
►
márc. 09
(2)
►
márc. 01
(7)
▼
február
(25)
▼
febr. 27
(5)
Vajban párolt tök pirított gombával
Vajban párolt tök pirított paradicsommal
Karfiol Lengyelesen
Genovai húsvéti pite
Májas hústekercs zsályás töltelékkel
►
febr. 19
(4)
►
febr. 12
(4)
►
febr. 09
(3)
►
febr. 06
(9)
Címkék
Babból_készült_ételek
(2)
Befőzések_tartósítások
(7)
Belsőségek
(76)
Birka-bárány_húsból
(30)
Borjú_húsból
(7)
Burgonyás_ételek
(1)
Csigából készült
(3)
Csirke_húsból
(26)
Diabétesz
(1)
Diétás_étkek
(33)
Egytálételek
(1)
Előételek
(4)
Görög_ételek
(63)
Gyümölcsös_ ételek
(6)
Hal_ételek
(26)
Kacsa_húsból
(2)
Kagylóból_készült
(14)
Kecske_húsból
(2)
Köretek
(5)
Levesek
(15)
Liba_húsból
(4)
Marha_húsból
(43)
Mikróban
(3)
Nyúl_húsból
(3)
Pulyka_húsból
(2)
Régi_Receptek (érdekesség kedvéért)
(7)
Saláták
(22)
Sertés_húsból
(17)
Sültek
(7)
Sütemény
(34)
Szószok_Mártások
(2)
Tenger_gyümölcsei
(7)
Torták
(6)
Vaddisznó_húsból
(1)
Zöldséges ételek
(5)
Összes oldalmegjelenítés
Rendszeres olvasók
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése