Hozzávalók: 4 vékony szelet gépsonka (8 dkg), 3 dkg juhtúró, 1 evőkanál tejföl, 1 evőkanál frissen reszelt torma, ízlés szerint só, csipetnyi porcukor, 1 szál kígyóuborka, 1 dl kefir, 1 csokor kapor, ízlés szerint só és törött fehér bors.
Előkészítése: a juhtúrót simára keverem a tejföllel, reszelt tormával, sóval, cukorral. Az uborkát megmosom, és héjastól lereszelem. A kaprot felaprítom. A kefirbe belekeverem a reszelt uborkát meg a kaprot, majd megsózom, megborsozom.
Elkészítése: a sonkaszeleteket egyenként megkenem a tormás-tejfölös túróval. Szorosan felcsavarom, mint a palacsintát, és köré öntöm a kefires uborkát. Azonnal tálalom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése